Home Veliaj vijon takimet me përfaqësues të Shtëpisë e Bardhë dhe Senatit në Shtetet e Bashkuara Erion Veliaj2

Erion Veliaj2

Erion Veliaj1
Erion Veliaj3

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Të përzgjedhura