Home Veliaj vijon takimet me përfaqësues të Shtëpisë e Bardhë dhe Senatit në Shtetet e Bashkuara Erion Veliaj3

Erion Veliaj3

Erion Veliaj2
Erion Veliaj4

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Të përzgjedhura