Home WEB TV VIDEO EKSKLUZ...

VIDEO EKSKLUZIVE E KOHA JONE/ Gazetarët Anila Jole, Anila Basha dhe Aleksandër Çipa ose “3A” e gazetës

137
0

11 maj 2001, pamje të pa transmetuara të tre gazetarëve të Koha Jonë, Anila Jole, Anila Basha dhe Aleksandër Çipa ose “3A” siç thuhej me humor në mjediset e gazetës, pasi emrat e të treve fillonin me A.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga WebTV

Më shumë nga WebTV

Lajmet e Fundit

Te Fundit