Home WEB TV Video sarkast...

Video sarkastike/ Saliu e sulmon paradite, Gjergj Luca i kthen përgjigje pasdite

453
0

Pas daljes nga Parlamenti i zjarreve dhe shashkave, Sali Berisha ka ndaluar para gazerarëve dhe me mikrofonat në gojë ka marrë në gojë gjithë miletin. Njëri prej tyre i përgojuar paradite, biznesmeni Gjergj Luca i ka kthyer reston pasdite por me nota humori natyrisht se tashmë Saliun nuk e merr seriozisht asnjë njeri.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga WebTV

Më shumë nga WebTV

Lajmet e Fundit

Te Fundit