Home WEB TV Vilë luksoze ...

Vilë luksoze në shitje!

11945
0
Vilë për shitje

Në Spiten në Lezhë. 4 km nga autostrada Tiranë-Milot-Lezhë.

Me sipërfaqe banimi 400 metra katrorë dhe sipërfaqe me pemë 2550 metra katrorë.

𝐊𝐨𝐧𝐭𝐚𝐤𝐭𝐨 𝐭𝐚𝐧𝐢 𝐧ë: spitenblerje@gmail.com 

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga WebTV

Më shumë nga WebTV

Lajmet e Fundit

Te Fundit