Home Aktualitet Ylli Manjani:...

Ylli Manjani: “Koha Jonë” nuk mori dekoratë se vetëm është qëlluar nga mbretërit

13
0

Nga Ylli Manjani

Nikollë!
Dekoratën e merituar të gazetës Koha Jonë e mori Vasili… Laçi dmth… pas vdekjes. 😃😃😃
Koha Jonë është akoma gjallë.😉
Po deshe dekoratë duhet ta kesh emrin Vasil Laçi dhe të kesh shti (qëlluar) mbi mbretin.
Gazeta Koha Jonë vetëm është qëlluar nga mbretërit.
Ndaj ska dekoratë. 😔

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Aktualiteti

Më shumë nga Aktualiteti

Lajmet e Fundit

Te Fundit