Home Aktualitet Zgjidhet sot ...

Zgjidhet sot kreu i ri i Gjykatës Kushtetuese, ja tre kandidatet

226
0

Zgjidhet sot kryetarja e re e Gjykatës Kushtetuese. Për këtë pozicion kanë shprehur interesin 3 gjyqtare: Fiona Papajorgji; Marjana Semini; Holta Zaçaj.

Mbledhja e Gjyqtarëve pritet të nisë ora 10:00, ku do të dëgjohen platformat dhe vizioni i secilës kandidate, për të vijuar më tej me procedurat e votimit për zgjedhjen e Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese.

PËRBËRJA E GJYKATËS KUSHTETUESE
1. Marsida Xhaferllari, anëtare
2. Dr. Fiona Papajorgji, anëtare
3. Dr. Elsa Toska, anëtare
4. Sonila Bejtja, anëtare
5. Dr. Sandër Beci, anëtar
6. Ilir Toska, anëtar
7. Gent Ibrahimi, anëtar
8. Prof. Dr. Marjana Semini, anëtare
9. LL.M. Holta Zaçaj, anëtare

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Aktualiteti

Më shumë nga Aktualiteti

Lajmet e Fundit

Te Fundit