Home POLITIKE Biografi për ...

Biografi për Enver Hoxhën? Ikonomi: Njeriu kaq vite ka në jetë, për një libër duhet të punosh të paktën 4-5 vite

366
0

Gazetari dhe shkrimtari Ilir Ikonomi zbuloi në emisionin “Artkand”, nëse do të shkruante një biografi për Enver Hoxhën.

Koçibelli: A do të bëje një libër për Enver Hoxhën?

Konomi: Nuk e di, edhe mund ta bëj, por njeriu kaq vite ka në jetë, duhet të punosh për një libër, duhet të punosh të paktën 4-5 vite,

Koçibelli: Dhe nuk do t’i harxhosh.

Konomi: Kam nisur të shkruaj për Nolin….në 2016 kam filluar ta hulumtoj Nolin, pasi mbarova librin për Esat Pashën u mora shumë me Nolin, u bënë kaq vite që merrem me të, ende nuk jam i kënaqur, nuk kam zbuluar aq sa duhet.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Politika

Më shumë nga Politika

Lajmet e Fundit

Te Fundit