Home POLITIKE Damian Gjiknu...

Damian Gjiknuri: Duhet të kemi struktura të gatshme. PS të jetë e aftë për të konkurruar e fituar në çdo kohë

63
0

Sekretari i Përgjithshëm i PS, Damian Gjiknuri është ndalur së fundmi në Korçë në një takim me strukturat socialiste në juglindje.

Gjiknuri tha se PS duhet të jetë gati në çdo kohë për të konkurruar dhe fituar. Për këtë duhet ngritja e strukturave të gatshme që të përfshihen maksimalisht që në momentet e para dhe jo të presin fushatën.

Për të, mandati i tretë është i paprecedent dhe partia duhet të jetë në kërkesat që kërkon sfida e re.

U mblodhën të gjitha strukturat e partisë të gjithe qarkut me qëllim fillimin e një procesi të rëndësishëm që është riorganizimi i PS për sfidat e mandatit 3.

Kjo përkon me fillimin e mandatit të 3 qeverisës, një mandat i paprecedent më parë pasi asnjë parti në Shqipëri nuk ka patur 3 mandate. Pikërisht qeverisja në mandatin 3 kërkon sfida të reja nga ana e PS.

Ne kemi filluar një proces mirorganizimi që fillon që me dixhitalizimin e anëtarësisë dhe së dyti me riorganizimin e të gjithë strukturave dhe përfshirjen e tyre maksimale që në momentet e para jo duke pritur fushatën zgjedhore.

Kjo do të thotë që PS të jetë në gjëndje të ndërtojë një struktuë të mirfilltë elektorale në cdo kohë kur të jenë zgjedhjet qofshin vendore apo të përgjithshme.

Pikerisht ky proces dhe ndryshmet e reja u bënë me këtë qëllim që ne të ndërtojmë struktura të gatshme të nisura nga eksperiencat e mira të realizuara në zgjedhjet e fundit me qellim qe partia të jetë në kërkesat që kërkon mandati i 3 dhe të jetë një forcë e aftë politikisht për të konkuruar në cdo kohë dhe të jetë gjithmon fituese’’,- tha Gjiknuri.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Politika

Më shumë nga Politika

Lajmet e Fundit

Te Fundit