Home POLITIKE Edi Rama: Një...

Edi Rama: Një emër VIP në Bordin e AASCAL

4
0
Nga Edi Rama-
Superskuadra ndërkombëtare e Bordit të Akreditimit të Agjencisë së Sigurimit të Cilësisë së Arsimit të Lartë
MAURICE OUDEJANS është drejtues i projekteve të akreditimit dhe zyrtar i lartë për sigurimin e cilësisë në Universitetin e Amsterdamit, ku gjatë viteve 2008-2012 ka drejtuar Institutin e Arsimit në Fakultetin e Ekonomisë dhe Biznesit. Ka përvojë të gjatë në universitete të huaja dhe organizata akreditimi, si dhe është koordinator ndërkombëtar akreditimi në AACSB/AMBA/EQUIS.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Politika

Më shumë nga Politika

Lajmet e Fundit

Te Fundit