Home POLITIKE Fatmir Mediu:...

Fatmir Mediu: Të reagojmë kundër shkatërrimit të familjes, besimit, historisë dhe traditës

70
0

Fatmir Mediu, një politikan opozitar me karrierë të gjatë në raportet me SHBA dhe BE ishte në Selanik  te ”17th Gathering”. Pas takimit Mediu shkruan: “Kënaqësi të marr pjesë si një nga folsit kryesor në taki@in e Selanikut me përfaqësues nga parlamentet e rajonit, BE dhe USA. Takimi me ish Ministrin e Jashtëm Venizelos, Ministrin Makis Voridhis, Presidentin e Asamblesë  të Këshillit të Europës Theodoros Roussopoulos për të diskutuar për situatën në rajon kërcënimet nga Rusia dhe nevojën e antarësimit në BE të Shqipërisë dhe Ballkanit. Po ashtu reagimit që duhet të kemi si politikan dhe njerëz të besimit në Zot, kundër shkatërrimit të familjes, besimit, historisë dhe traditës” – përfundon Mediu.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Politika

Më shumë nga Politika

Lajmet e Fundit

Te Fundit