Home POLITIKE Kryeministri ...

Kryeministri Rama: Asnjë ministër s’do ketë akses në tendera!

189
0

Ne kemi hedhur një hap tjetër para, për të krijuar shoqërinë publike të operatorit të blerjeve të përqendruara që ka nisur punë zyrtarisht në 25 prill dhe do t’i kryejë ajo të gjitha prokurimet. 

Pra, asnjë ministër dhe asnjë strukturë e varësisë nuk do të ketë më punë me tendera por do merren me politikat sektoriale. Kjo shoqëri do të asistohet nga shoqëri partnere europiane“, ka thënë kryeministri Rama në mbledhjen e deputetëve të PS-së, ditën e sotme.

 

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Politika

Më shumë nga Politika

Lajmet e Fundit

Te Fundit