Home Rajoni ”Lagjja...

”Lagjja e Kaltër po merr formë”, Beqiri: Investim në një të ardhme më të mirë dhe më të sigurtë

92
0

”Lagjja e Kaltër po merr formë”, shprehet Abedin Beqiri, i cili prezanton për qytetarët e Kosovës, lagjen më të re që po merr dita-ditës formën e duhur të një qyteze të vogël. Ai thotë se Investimi në një banesë në lagjen e Kaltër, është investim në një të ardhme më të mirë dhe më të sigurt.

”Që nga data 1 Shkurt, dy fazat e punimeve intensive janë në rrugën e duhur për të krijuar një ambient të shkëlqyeshëm për banorët e kësaj lagjeje. Me një përkushtim të pakursyer, në fazën e parë po vazhdojnë punët finale, ndërsa në fazën e dytë punët e vrazhda. Investimi në një banesë në lagjen e Kaltër është investim në një të ardhme më të mirë dhe më të sigurt për ju dhe familjen tuaj”:

“DP Partners” përmban një grup kuadrash me përvojë të gjatë në këtë industri. Në një treg të ndryshueshëm si ai i ndërtimit, ”DP Partners” është një emër që do të ndikojë në rrugën se si kryhen projektet në Kosovë. Me një ekip të përgatitur dhe të pasionuar, ky emër do të jetë sinonim i suksesit dhe cilësisë në ndërtim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DP Partners (@dp_partners)

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Lajmet e Fundit

Te Fundit