Home Rajoni Pezullohet li...

Pezullohet licenca e “Klan Kosova”, qytetet e Kosovës regjistrohen si të Serbisë

1174
0

Drejtoria e Përgjithshme për Regjistrimin e Bizneseve në Kosovë ka pezulluar certifikatën e biznesit të kompanisë Klan Kosova të datës 29.05.2020 me arsyetimin se tek ndërrimi i pronarëve figuron vendbanimi Pejë-Serbia dhe Gjakovë-Serbia, në kundërshtim me Kushtetutën e Kosovës. Sipas vendimit, në bazë të këtij dokumentacioni vërtetohet që qyteti i Pejës dhe Gjakovës është nën administrimin e Serbisë. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Lajmet e Fundit

Te Fundit