Home POLITIKE Presidenti Ba...

Presidenti Bajram Begaj ka postuar status për “Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi te Kufizuara”

72
0

Presidenti i Republikës Bajram Begaj ka postuar status për “Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi te Kufizuara”.

Ai shkruan: “Sot, në Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi te Kufizuara, le t’i shtojme përpjekjet për të hequr pengesat me të cilat përballen ata, në veçanti fëmijët.

Të zbatohen dhe respektohen të drejtat e tyre të

garantuara me ligj, për më tepër përfshirje, punësim dhe mbrojtje sociale!

Te bëhemi bashkë në jetësimin e objektivave për zhvillim të qëndrueshëm që gjithkush të ndihet i vlerësuar e të ketë një jetë dinjitoze!”

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Politika

Më shumë nga Politika

Lajmet e Fundit

Te Fundit