Ekonomi | Gazeta Koha Jone

Ekonomi

Home Ekonomi

Nuk paguhen prej muajsh, ndreqet ligji që i la pa rrogë këshilltarët bashkiakë dhe kryepleqtë

0
Prej muajsh, këshilltarët bashkiakë dhe kryetarët e fshatrave nuk paguhen. Kjo për shkak të një problemi ligjor. Për të zgjid...

Kursi i këmbimit valutor 3 dhjetor 2023 – Me sa shiten euro dhe dollar këtë të diel

0
Sot, më 3 Dhjetor 2023, Dollari amerikan blihet me 93 lekë dhe shitet me 94.5 lekë. Euro blihet me 101.4 lekë dhe shite...

Bujqësia e “braktisur” nga bankat

0
Bankat u dhanë bujqve shqiptarë 568 milionë lekë kredi gjatë tetorit. Në raport me një vit më parë, kredia për sektorin më të...

Ministrja Denaj në Vjenë: Shqipëria po punon për përfshirjen në tregjet europiane me produkte cilësore

0
Ministrja e Bujqësisë, Anila Denaj ka marrë pjesë në konferencën ndërkombëtare të organizuar nga UNIDO, në Vjenë, mbi “Indust...

Përmirësohet hendeku i punësimit me barazi gjinore, por tregu dominohet nga burrat

0
Hendeku i barazisë gjinore duket se po njeh përmirësime për vendin tonë. Sipas të dhënave nga tregu i punës pavarësisht rritj...