Historiku | Gazeta Koha Jone

Historiku

Home Historiku

Historia e gazetës “KOHA JONË”

0
Gazeta “Koha Jonë” është e para gazetë e pavarur dhe private në Shqipëri, e cila është themeluar si e pavarur me datë 11 Maj ...

“Koha Jonë” feston 28 vjetorin e themelimit

0
(Kronika e televizionit “Ora News” për festën e themelimit të “Koha Jonë”) Gazeta ‘Koha Jonë ka festuar 28 vjetorin e them...

Nikoll Lesi flet për 27 vjetorin e “Koha Jonë”

0
(Kronikë e Televizionit më të madh shqiptar, Top Channel) 27 vjet më parë u botua numri i parë i gazetës “Koha Jonë”, e pa...

Kur Edi Rama thoshte: Pa “Koha Jonë” ne nuk do na njihte njeri as në lagje….

0
Edi Rama sot është kryeministër. Në vitet e para pas rrëzimit të sistemit komunist, ai ishte një intelektual i pavarur dhe nd...

Libri “Kështjella e Medias”/Mediat për botimin e librit të gazetarit Nikoll Lesi

0
Botimi i librit të gazetarit dhe botuesit Nikoll Lesi, “Kështjella e Medias” është pasqyruar nga mediat kryesore në vend. Top...

VIDEO ARKIV/“Associated Press” publikon pamjet e redaksisë së djegur të “Koha Jonë”

0
“Associated Press” (AP), agjencia amerikane ndërkombëtare e lajmeve, ka publikuar arkivat e lajmeve të saj të publikuara në v...

Një fragment nga libri i ri “Keshtjella e Medias”

0
(Fragment nga libri i  gazetarit Nikoll Lesi i cili do botohet me rastin e 25-vjetorit të daljes së “KOHA JONE” në Maj 2016) ...

Pamjet e djegies nga pushteti të redaksisë së gazetës KOHA JONE, 3 mars 1997

0
Gazeta “Koha jone” është e para gazetë në Shqipëri, e cila u themelua e pavarur dhe e lirë me 11 maj 1991 nga gazetari Nikoll...