Balla në Zyrih: Numri i vizitorëve në Shqipëri, rriti nevojën për fuqizimin e Shërbimit të Shpëtimit

Gjatë vizitës zyrtare që po zhvillon në Zvicër, ministri i Brendshëm Taulant Balla u ndal në Qendrën e Shpëtimit Ajror REGA, në Zyrih. Drejtuesit e Qendrës i shpjeguan nga afër dhe me detaje kapacitetet funksionale të mjeteve ajrore, që përdoren në raste emergjencash dhe kur kërkohet ndërhyrje nga ajri në shtetin zviceran.

SHKARKO APP