FOTO/ Sezoni veror me rrugë të reja, asfaltohet edhe aksi rrugor Palasë-Dhërmi

Autoriteti Rrugor Shqiptar bën të ditur se ka përfunduar asfaltimi i rrugës Palasë-Dhërmi, ndërsa janë drejt përfundimit punimet e sinjalistikës dhe sigurisë.

Rruga Palasë-Dhërmi me gjatësi 4.5 km, pjesë e aksit Orikum-Himarë, një vepër me rëndësi strategjike për turizmin në rivierën e Jonit është drejt përfundimit.

“Vijon puna pa ndërprerje në aksin Palasë-Dhërmi, ku punimet janë drejtë përfundimit. Kanë përfunduar punimet e shtresave asfaltike të aksit kryesor Palasë-Dhërmi me gjatësi 4.5 km. Janë drejtë përfundimit punimet e sinjalistikës vertikale, horizontale si dhe të sigurisë rrugore”, bën të ditur ARRSH.

SHKARKO APP