Humbi vulën e PD-së, Lulzim Basha prezanton emrin e partisë së re

Pasi humbi vulën e PD-së, duket se Lulzim Basha ka prezantuar logon e re të Partisë Demokratike.

Siglës së Partisë Demokratike i është shtuar edhe “Demokratët Euroatlantikë”, me qëllim për të bërë një ndarje “të prerë me thikë” nga pjesa tjetër që mbështesin Sali Berishën “Non Grata”.

Përveç se një logo, mund të jetë edhe emri i partisë së re që Basha ka gjasa të krijojë nëse nuk arrin të marrë sërish logon dhe vulën pas rekursit që do t’i bëjë vendimit të Gjykatës së Apelit, i cili ia dorëzoi partinë Sali Berishës.

SHKARKO APP