Mega-operacion në Elbasan, Policia kërkon të prangosë 25 persona

Një mega-operacion është zhvilluar në Elbasan, kjo për arrestimin e një numri të madh personash. Më shumë se 25 urdhra ndalimi të lëshuar nga një grup prokurorësh nën drejtimin e drejtuesit të prokurorisë Kreshnik Ajazi, të zbatuara nga FNSH dhe Njësia Operacionale.

SHKARKO APP