Meta për Kryemadhin: Mund të arrestojnë edhe Sashën, macen tonë që më mungon

Pas marrjes në pyetje nga SPAK, presidenti i Partisë së Lirisë, Ilir Meta është pyetur nëse ka frikë nëse mund të arrestojnë bashkëshorten e tij Monika Kryemadhi, pas hetimit pasuror që ka nisur ndaj tyre. Përgjigja e Metës ishte indiferente. ”Nuk po merrem me parashikime. Mund të arrestojnë edhe Sashën, macen tone që më mungon shumë. Beteja ime nuk ka kthim pas dhe të gjithë shqiptarët do të hedhin Katicat e ramaformës”,-tha Meta.

SHKARKO APP