Protestat e dështuara te Bashkia!

Nga Lindita Kokoli-

U bënë javë që pak veta rrethojnë bashkinë nga pjesa e përparme dhe hedhin molotov. Flasin disa personazhe, pothuaj të njëjtët që flasin poshtë dritares së Berishës, dhe ikin. Bëjnë foto para zjarrit që ndezin dhe e hedhin në rrjete sociale. Por vetëm kaq.

Me shumë ka policë se sa protestues!

Me shumë po tmerrohen turistët e huaj nga gomat e djegura se sa ka efekt protesta.

Nëse do të kishte protestë qytetare, fjala vjen, 10 mijë apo 50 mijë apo edhe 100 mijë veta te bashkia, Erion Veliaj nuk do ti kishte mirë punët, pasi janë shumë si shifër.

Por me 100 apo edhe 270 veta nuk ka efekt asgjë. Përkundrazi vetëm sa blindojnë Veliajn në PS dhe në pjesën antiBerishë.

Ndaj me mirë lëreni atë protestë të dështuar!

SHKARKO APP