Tonin Marinaj jep “Qytetar Nderi”, Gjokë Lulit

Në ditëlindjen e tij të 75-të, Gjokë Luli, cicëroni i historisë lavdiplote të një treve traditash, zëri i zëshëm i Malësisë së Madhe, vlera dhe vepra njerëzore dhe kontributore e Kastratit dhe jo vetëm, është nderuar me titullin “Qytetar Nderi” me motivacionin: “Për punën e tij si një qytetar bashkëkohor e me ndjenja të mëdha atdhedashurie. Studiues, publicist, botues e promovues, hartues tekste këngësh etj. me karakter historik, etno-kulturor, artistik etj. duke lartësuar kurdoherë trevën tonë Malësi e Madhe e më gjërë”.

Çmimi u dha nga Tonin Marinaj, kryebashkiak i Malësisë së Madhe.

SHKARKO APP