Automotoparku i parë shqiptar në Elbasan, Rama publikon foto nga kantieri i ndërtimit

Kryeministri Edi Rama ka postuar në Facebook foto nga kantieri i ndërtimit të Automotoparkut të parë shqiptar që do të ngrihet në Krastë të Elbasanit.

Postimi i plotë i Ramës në Facebook: 

Ecën me ritëm puna në kantierin e ndërtimit të Automoto Parkut të rajonit tonë, në Krastë të Elbasanit.
Kjo është faza e parë e gërmimeve dhe përgatitjes së zonës ku do të ngrihet projekti arkitektonik, i cili do të fillojë të marrë formë plotësisht, sapo të mbyllet konkursi ndërkombëtar, në proces, i projektimit të pistës së garave me certifikatë nga organet e motorsportit botëror.
Ky kompleks do të jetë multifunksional, jo vetëm për gara me makina, por edhe për funksione edukative, kulturore, trajnuese si edhe rekreative, duke u kthyer në një pol të ri urban dhe burim të ri ekonomik për Elbasanin, si dhe në një destinacion të ri turistik.

SHKARKO APP