Agron Llakaj, dedikim prekës në përkujtim të gruas së tij: Imja Kostandinë, më more kuptimin e jetës

Një muaj nga dita kur u nda nga jeta bashkëshortja e tij, Agron Llakaj e kujton me një postim plot dhimbje.

Imja Kostandina, një muaj pa ty. Përpëlitem në vuajtje pa fund dhe s’di..kam nevojë për këtë fytyrë, për këtë dorë, për këta sy. Ike dhe më more kuptimin e jetës…U bëre dhimbje“, shkruan Agron Llakaj.

SHKARKO APP