Ditëlindje e trishtë për Mbretëreshën Elizabeth, feston pa Princ Philip

Mbretëresha Britanike Elizabeth, monarku më i vjetër në botë, mbush ditën e sotme 95-vjeç.

Sipas mediave të huaja nuk do të ketë festime të mëdha dhe kjo sepse  vetëm disa ditë më parë Mbretëresha i dha lamtumirën burrit të saj prej shtatë dekadave.

Mbretëresha do të festojë ditëlindjen me një numri të vogël të anëtarëve të familjes së saj duke pasur parasysh që periudha dy-javore e zisë për Filipin zgjat deri në 23 Prill.

Gjithashtu është njoftuar se nuk do të ketë asnjë portret tradicional të anëtarëve të familjes mbretërore për këtë ditëlindje.

SHKARKO APP