Betimi i ministrave të rinj, Presidenca jep detajet

Pas votimit sot në Kuvend, ministrat e rinj do të betohen nesër para Presidentit Bajram Begaj, dhe Presidenca ka dhënë detajet.

Njoftimi i plotë

Nesër, më datë 12 shtator, ora 10.30 do të zhvillohet në Institucionin e Presidentit
Ceremonia e Betimit të ministrave të rinj.

Dëshirojmë t’ju bëjmë me dije se do të ketë regji qendrore e ofruar nga Televizioni Publik Shqiptar e cila do të prodhojë sinjal për televizionet e tjera.

Ju lutem të nisni të dhënat personale dhe të mjeteve të stafeve tuaja teknike si edhe emrat e gazetarëve që dëshirojnë të jenë prezent në ceremoni! Ju faleminderit!

SHKARKO APP