Bllokohet autostrada Liqeni – TEG, kalon Erdogan. Ka mbi një orë e bllokuar dhe vargu i makinave është me kilometra (Pamjet)

Ka mbi një orë që pjesa e autostradës Liqen-TEG është e bllokuar krejtesisht për arsye sigurie të lëvizjes së Presidentit turk Erdogan. Vargu i makinave ka arritur nga Liqeni deri në TEG dhe nuk leviz asnjë makinë në drejtimin TEG-Liqeni Artificial.

Ndaj shmagni këtë segment nëse nuk keni marrë bukë me vete apo nuk doni të flini në autostradën në fjalë!

SHKARKO APP