Cili është këmbimi i valutave të huaja me lekun, për ditën e sotme, 16 qershor 2024?

Përgjithësisht tregu i valutave të huaja për ditën e sotme, nuk kontatohet të ketë ndryshim të dukshëm në vlera, krahasuar me ditë e tjera.

Sot, më 16 qershor 2024, dollari amerikan blihet me 93 lekë dhe shitet me 94 lekë.

Euro blihet me 99.8 lekë dhe shitet 100.6 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 104 lekë, ndërsa në shitje me 105 lekë.

Paundi britanik blihet me 118 lekë dhe shitet me 119 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.5 lekë, ndërsa në shitje me 68.6 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

SHKARKO APP