Cili i është këmbimi i valutave të huaja me lekun, sot, më 7 korrik 2024?

Sot, më 7 korrik 2024, dollari amerikan blihet me 92 lekë dhe shitet me 92.9 lekë.

Euro blihet me 99.7 lekë dhe shitet 100.5 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 102.3 lekë, ndërsa në shitje me 103.2 lekë.

Paundi britanik blihet me 117.6 lekë dhe shitet me 118.6 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.2 lekë, ndërsa në shitje me 68.2 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

SHKARKO APP