Dallojnë tifozët shqiptarë, mbushin me euro artistin e rrugës në Dortmund

Një artist rruge në Dortmund ka vendosur që të vizatojë në tokë të gjithë flamujt e ekipeve pjesëmarrëse në “Euro 2024”. Tifozët që kalojnë pranë punimeve të këtij artisti vendosin euro te flamuri i vendit të tyre dhe më tepër euro kishte te flamuri shqiptar.

SHKARKO APP