Del sot nga burgu, Dako do të jetë 24 orë me mbikëqyrje policore

Ish-kryebashkiaku i Durrësit, Vangjush Dako u lirua sot nga qelitë e burgut. Ishte Gjykata e Posaçm e cila mori vendimin për të liruar Dakon dhe për t’i vendosur atij masën e sigurisë “arrest në shtëpi”. Pas marrjes së këtij vendimi, Dako do të jetë 24 orë me mbikëqyrje policore, ndërsa mësohet se shkak i lirimit është kalimi i afatit 6-mujor të paraburgimit.

SHKARKO APP