Denada Seferi emërohet zv/ministre e Shëndetësisë

Denada Seferi emërohet zëvendësministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale. Vendimi u mor sot në mbledhjen e Këshillit të Ministrave. Seferi vjen në këtë post, pasi nga detyra u lirua Bardhylka Kospiri.

https://kohajone.com/emerime-te-reja-nga-qeveria-ori-kuci-drejtoreshe-e-agjencine-e-turizmit-kurse-bello-behet-zv-ministre/

SHKARKO APP