Dritan Leli dhe ish-kreu i Ujësjellësit përfundojnë në polici

Mbledhja e drejtuesve të Bashkisë së Vlorës me të Ujësjellësit, ka përfunduar në Policinë e Shtetit.

Ish-kreu i Ujësjellësit, Shkëlqim Leskaj, i cili ka dhënë dorëheqjen disa javë më parë, nuk ka pranuar të lirojë zyrën.

Kryebashkiaku Dritan Leli po ashtu ka shkuar në Komisariat për të sqaruar situatën  e krijuar.

Leli ka ngritur akuzë për Shkëlqim Leskaj për vjedhje të librave të protokollit, vulës së institucionit.

 

SHKARKO APP