Edi dhe Linda Rama në darkën shtetërore të thirrur nga Biden në nder të NATO-s

Kryeministri Edi Rama ka marrë pjesë në darkën shtetërore të organizuar nga president i SHBA-së, Joe Biden. Darka është zhvilluar në Shtëpinë e Bardhë, ku të pranishëm kanë qenë liderët e shteteve anëtare të Aleancës. Kreu i qeverisë ishte shoqëruar nga bashkëshortja e tij, Linda Rama. “Shtëpia e Bardhë-Në darkën shtetërore të Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës Joe Biden dhe Zonjës së Parë Jill Biden, për nder të udhëheqësve të NATO-s”, shkruan Rama.

SHKARKO APP