Fotot më pikante nga Samiti i BE-së në Tiranë

Këtë të martë në Tiranë, u mbajt Samiti i BE-së dhe Ballkan Perëndimor, për herë të parë në një vend jo pjesë e unionit. Më poshtë janë fotot më pikante të shkrepura nga fotografi Florion Goga.

 

SHKARKO APP