Francezët paralajmërojnë sërish protesta për pensionet. Kaos në fluturime

Francezët nuk dorëzohen. Ata do të ngrihen sërish në protesta për çështjen e pensioneve.

Macron e rriti me dy vite, nga 62 në 64 vjeç dhe miratoi edhe ligjin.

Sindikatat do të ringrihen në Ditën e Punëtorëve dhe kjo paralajmëron kaos.

Autoriteti i aviacionit civil ka lajmëruar se nga mbrëmja e së dielës deri të martën në mëngjes, priten anulime dhe vonesa fluturimesh në aeroportet e “Paris Orly”, “Paris Charles de Gaulle”, si dhe në Marsejë, Lion, Bordo, Nante, Toulouse, Nice dhe Beauvais.

SHKARKO APP