Ilir Meta zbriti nga malet dhe lahet te lumi Vjosa

Meta ka reklamuar vazhdimisht malet dhe majat e larta. Ndërsa sot Ilir Meta ka shkuar te lumi Vjosa dhe lahet, me sa duket edhe me Tedi Blushin. Përveç freskut të lumit, Meta ka përçuar mesazhin se lumin Vjosa do ta mbrojmë.

SHKARKO APP