Jetesa e muxhahedinëve në kampin e Manzës

MCN TV sjell jetën e muxhahedinëve në Kampin Ashraf në Shqipëri. Anëtarët e MEK rrëfejnë bashkëjetesën me shqiptarët në Manzë, përballjen me qeverinë e Iranit dhe kërcënimin me të infiltruarit e Teheranit në vendin tonë.

SHKARKO APP