Këmbimi valutor 13 qershor

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar do blihet me 92.5 lekë dhe do shitet me 93.5 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 100 lekë dhe do shitet me 100.7 lekë.

Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 102.9 lekë dhe do shitet me 103.9 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 118 lekë dhe do shitet me 119 lekë.

SHKARKO APP