Kishin mbetur të bllokuar në malin e Bogës, shpëtohen gjatë mesnatës 3 turistët nga Tirana

Tre turistët nga Tirana që kishin mbetur të bllokuar ditën e djeshme (4 shkurt) në malin e fshatit të Bogës në Shkodër, janë shpëtuar gjatë mesnatës.

Kanë qenë forcat e policisë dhe zjarrfikësit që kanë ndërhyrë për t’u shkuar në ndihmë. Një prej udhëtarëve ka rrëshqitur dhe ka thyer këmbën. Ndërsa gjendja e 2 të tjerëve paraqitet e mirë, pa dëmtime.

Ndërhyrja për shpëtimin e tyre ishte tepër e vështirë për shkak të pranisë së madhe të akullit.

SHKARKO APP