Klodian Çalamani në burg, mësohet se çfarë po bën

Familjarët e Mateo Vasiut, 8-vjeçarit i cili u vra në mënyrë mizore nga fqinji i tij Klodian Çalamani, protestuan për disa minuta para burgut të Vlorës, aty ku 38-vjeçari është i izoluar.

Gjendja e Çalamanit në burgun e Vlorës paraqitet e qetë dhe se vijon të qendrojë në izolim në ambientet e këtij burgu. Ai nuk është vizituar në burg nga asnjë i afërm i tij, dhe asnjë prej të burgosurve nuk i ka ofruar veshje, duke mbajtur të njëjtën veshje që kishte kur u arrestua.

Çalamani nuk ka as përfaqësues ligjor, pasi edhe avokati i caktuar nga shteti nuk ka pranuar që të përfaqësonte këtë çështje. Vrasja e Mateos ka tronditur mbarë opinionin publik, ndërkohë që familja e tij po bën një peticion ku kërkon dënimit me vdekje të autorit.

SHKARKO APP