Kuvendi i PD zgjedh komisionin e miratimit të punimeve. Gjana kryetar, ja kush janë anëtarët

Kuvendi Kombëtar i PD ka zgjedhur menjëherë pas fjalës së kryedemokratit Lulzim Basha komisionin e miratimit të punimeve.

Propozimi i Bashës u miratua nga të gjithë delegatët. Në krye të komisionit u zgjodh Jemin Gjana, ndërsa anëtar Gazment Bardhi, Edi Paloka, Edmond Spaho dhe Albana Vokshi.

Ndërsa në Komisionin për ankimimet u zgjodhën nga Kuvendi Lulzim Omuri, kryetar, Marinela Ziu dhe Minushe Lazaj, anëtare.

SHKARKO APP