Kuvendi në seancë, shtyhet ngritja e Komisionit për Reformën Zgjedhore

Në Kuvendin e Shqipërisë ka nisur seanca plenare. Kryetari i grupit parlamentar i PD-së, Alfred Rushaj, propozoi që të shtyhet për seancën tjetër ngritja e komisionit të posaçëm parlamentar për Reformën Zgjedhore. ”Propozoj ta heqim nga rendi i ditës ngritjen e komisionit të posaçëm parlamentar për Reformën Zgjedhore, dhe ta kalojmë në seancën tjetër”. Kërksa e tij u dakordësua në Kuvend.

SHKARKO APP