Lamtumira, Almir Cara përcillet nga shokët

Në Thumanë po vajtohet për viktimat e tërmetit shkatërrues të 26 nëntorit. Arkmortet e familjes Cara po përcillen nga çadra ku po mbaheshin homazhet dhe po dërgohen për në varrezat e qytezëz. Arkomorti i 29-vjeçarit Armir Cara, është përcjellë nga shokët e tij mes lotesh.

Thumana vajton të humburit, lamtumira për 11 banorët

Fati i keq i çiftit, Almiri varroset në Thumanë dhe e fejuara e tij Stela në Korçë

SHKARKO APP