Lidhja fisnore me kandidatin për kryetar të Dibrës, kryetarja e LSI: Nuk e kam takuar, burrë me mend

Në zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit, LSI nuk ka kandidatë por mbështet kandidatët e koaliconit ”Shtëpia e Lirisë”, ku edhe ajo bën pjesë.

Për bashkinë e Dibrës kandidat është Premtim Kryemadhi, dhe e pyetur sot nga gazetarët, kryetarja e LSI thotë se nuk e ka takuar më parë, por e vlerëson si burrë me mend.

”Premtim Kryemadhin nuk e kam takuar ndonjëherë, por nëse është nga Dibra është fisi im. Qenka treguar burrë me mend, që ka thënë se është nga fisi im. Dibranët shquhen për nuhatje, edhe për zgjedhjen e duhur”, tha Kryemadhi.

SHKARKO APP