Maqedonia e Veriut heq masat anticovid për Shqipërinë dhe shtetet e tjera

Republika e Maqedonisë së Veriut ka shfuqizuar të gjitha kriteret specifike të udhëtimit në kushtet e Covid-19.

Kjo masë është hequr për shqiptarët por edhe për të gjithë shtetasit e huaj.

Për shtetasit e huaj që hyjnë në këtë vend, nuk kërkohet më certifikatë vaksinimi apo shërimi nga Covid-19, as test negativ dhe as karantinë”, thuhet në njoftimin e ministrisë për Europën dhe Punët e Jashtme.

SHKARKO APP