Mbërrin në Izrael i aeroplani i ngarkuar me mjete të blinduara amerikane

Ministria Amerikane e Mbrojtjes thotë se një aeroplan amerikan është ulur në aeroportin Ben Gurion me një ngarkesë automjetesh të blinduara të destinuara për ushtrinë izraelite, për të zëvendësuar ato të dëmtuara në luftimet që nisën më 7 tetor kundër Hamasit. Këtë e kanë raportuar mediat izraelite. Ministria thotë se dorëzimi është pjesë e një pakete më të madhe që përfshin gjithashtu ambulanca të blinduara, kamionë dhe pajisje inxhinierike mekanike.

SHKARKO APP