Monika Kryemadhi: Numërues të PD-së shitën 3 mandate të LSI-së

25 prilli i 2021 që i ka me deputetë, nuk harrohet lehtë nga kryetarja e LSI-së. Monika Kryemadhi thotë se numërues të Partisë Demokratike kanë shitur 3 mandate të LSI në zgjedhjet e përgjithshme të 25 Prillit të vitit të kaluar.

Monika Kryemadhi: Unë personalisht kurrë nuk mendoja që opozita kurrë nuk do fitonte në 25 Prill. Besoja që do fitonte opozita për shumë arsye. Të paktën mund të them që 3 mandate të LSI-së janë shitur në tavolinë kur ne disponojmë…

Blendi Fevziu: Kush i shiti?

Monika Kryemadhi: Numëruesit e PD-së. Paçka se suflerët e z.Basha poshtë e përpjetë thonë që i kanë shitur vetë mandatet, por realisht. Ne disponojmë proces-verbalet e firmosura nga numëruesit e PD dhe anëtarët e KZAZ të PD që del fitues mandati i LSI dhe pas 1 ore me urdhër nga lart proces-verbali është grisur.

SHKARKO APP